Tamamlanmış Yüksek Lisans ve Doktora Tez Bilgileri

1.

Özhan Atmaca, DR Tezi, Şebeke Oluşturan Eviricilerin Kontrolü ve Mikro Şebekeler İçin Doğrusal Bir Senkronizasyon Kontrol Sistemi Tasarımı, Danışman: Prof. Dr. Murat Karabacak, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı, 2023.

1.

Birkan Kaşit, YL Tezi, Faz Kaydırmalı Tam Dalga DA-DA dönüştürücülü Batarya Şarj Devresinin Tasarımı ve Kontrolü, Danışman: Prof. Dr.  Murat Karabacak, 2210-D Sanayiye Yönelik Yurt İçi Yüksek Lisans Burs Programı, Başvuru numarası: 1649B022312500, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı, 2023.

1.

Tolganay Orynbassarova, YL Tezi, Küçük Güçlü PV Uygulamaları için Tek Fazlı Şebeke Bağlı Eviricilerin Tasarımı ve Denetimi, Danışman: Doç . Dr. Murat Karabacak ,Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı, 2023.

1.

Tariq Kamal, DR Tezi, Dağıtılmış Enerji Kaynaklarının ve Mikro Şebekelerin Uyarlamalı ve Hesaplamalı Zekâ Denetimi, Danışman: Doç . Dr. Murat Karabacak, Sakarya Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı, 2022.